Skip to main content

Kick off your semester in week one

Posted on

This week is all about getting to know the Bentley Campus and library, and brushing up on your study skills. Don’t forget to check out the Giant Marionette down at Lower Henderson Court during the week (details below). Check back next week for what’s on in week two.

Event details

Check out the schedule below for what’s happening during Week 1 on the Bentley Campus.

Date
Monday 31 July to Friday 4 August
Venue
Bentley Campus maps
Cost
Free to Curtin students
student writing in notebook

Monday

Start Time Event Location Duration
9.30am Time Management Workshop Room 225, Level 2, Building 105, Library 1 hour
10am UniMentor Campus Tour Meet outside Curtin Connect, Building 102 1 hour
10.30am Essays and Reports: Focus on Structure Workshop Room 225, Level 2, Building 105, Library 1.5 hours
11am Library Tour Meet at the Lounge @ your Library, Building 105 45 minutes
12.05pm Shape Up Circuit Fitness Centre, Curtin Stadium, Building 111 45 minutes
1pm Library Essentials?! How to… Room 225, Level 2, Building 105, Library 45 minutes
2pm UniMentor Campus Tour Meet outside Curtin Connect, Building 102 1 hour
2pm Library Tour Meet at the Lounge @ your Library, Building 105 45 minutes

Tuesday

Start Time Event Location Duration
9am Library Essentials?! How to… Room 225, Level 2, Building 105, Library 45 minutes
10am UniMentor Campus Tour Meet outside Curtin Connect, Building 102 1 hour
10am Mature Age Intensive Workshop Room 225, Level 2, Building 105, Library 1.5 hours
11am Library Tour Meet at the Lounge @ your Library, Building 105 45 minutes
11am Gardening Workshop Atkinson Forum
11am Stair Workout session with instructor Building 314 45 minutes
12pm Giant Marionette – String Symphony Lower Henderson 30 minutes
2pm UniMentor Campus Tour Meet outside Curtin Connect, Building 102 1 hour
2pm Library Tour Meet at the Lounge @ your Library, Building 105 45 minutes
2pm Effective Reading Workshop Room 225, Level 2, Building 105, Library 1 hour

Wednesday

Start Time Event Location Duration
10am Improve your numeracy skills Workshop Room 225, Level 2, Building 105, Library 1 hour
11am Guild O-Day Sir Charles Court Promenade outside 106F 3 hours
12pm UniMentor Campus Tour Meet outside Curtin Connect, Building 102 1 hour
12pm Library Tour Meet at the Lounge @ your Library, Building 105 45 minutes
12pm Outdoor Art Tour 1 hour
12pm Giant Marionette – String Symphony Lower Henderson 30 minutes
12pm Leadership 101 Workshop Ken Hall Lecture Theatre, Building 403.101 2 hours
12.05pm Shape Up Circuit Fitness Centre, Curtin Stadium, Building 111 45 minutes
12.30pm Library Essentials?! How to… Room 412, Level 4, Building 105, Library 45 minutes
12.30pm Time Management Workshop Room 225, Level 2, Building 105, Library 1 hour
12.30pm Pilates class The Forum 1 hour
1pm Library Tour Meet at the Lounge @ your Library, Building 105 45 minutes
1.30pm Library Essentials?! How to… Room 412, Level 4, Building 105, Library 45 minutes
2pm UniMentor Campus Tour Meet outside Curtin Connect, Building 102 1 hour
2pm Effective Reading Workshop Room 225, Level 2, Building 105, Library 45 minutes

Thursday

Start Time Event Location Duration
9.30am Paraphrasing & Avoiding Plagiarism Workshop Room 225, Level 2, Building 105, Library 1.5 hours
10am UniMentor Campus Tour Meet outside Curtin Connect, Building 102 1 hour
11am Library Tour Meet at the Lounge @ your Library, Building 105 45 minutes
11.00am Argument in academic writing workshop Room 225, Level 2, Building 105, Library 1.5 hours
12pm Derek Nannup Aboriginal talk 1 hour
12pm Giant Marionette – String Symphony Lower Henderson 30 minutes
12.30pm Library Essentials?! How to… Room 225, Level 2, Building 105, Library 45 minutes
1pm Mature Age Intensive Workshop Room 225, Level 2, Building 105, Library 1.5 hours
2pm UniMentor Campus Tour Meet outside Curtin Connect, Building 102 1 hour
2pm Library Tour Meet at the Lounge @ your Library, Building 105 45 minutes

Friday

Start Time Event Location Duration
9.30am Library Essentials?! How to… Room 225, Level 2, Building 105, Library 45 minutes
10am UniMentor Campus Tour Meet outside Curtin Connect, Building 102 1 hour
11am Library Tour Meet at the Lounge @ your Library, Building 105 45 minutes
11am Paraphrasing & Avoiding Plagiarism Workshops Room 225, Level 2, Building 105, Library 1.5 hours
12pm Giant Marionette – String Symphony Lower Henderson 30 minutes
12.05pm Shape Up Circuit Fitness Centre, Curtin Stadium, Building 111 45 minutes
2pm UniMentor Campus Tour Meet outside Curtin Connect, Building 102 1 hour
2pm Library Tour Meet at the Lounge @ your Library, Building 105 45 minutes

See next week’s schedule.

Check out other weeks

Week 2 – Boost your skills

Week 3 – Find where to get support

Week 4 – Get set for the rest of semester