Skip to main content

What’s On – Week 7

Posted on

Check out the What’s On this week below. Hone your essay and report writing skills at the Library, celebrate at the Chinese Mid Autumn Festival and recycle your used E-waste. Enjoy all Curtin campus has to offer in Week 7!

Event details

Check out the schedule below for what’s happening during week seven on the Perth Campus.

Date
Monday 9 September to Friday 13 September
Time
Varies
Venue
Perth Campus
Cost
Free to Curtin students

Monday

Start Time Event Location Duration
10am Critical Thinking

(Registrations Essential)

Library, Building 105 1.5 hours
3pm Unrehearsed Play Readings Pink Book Nook next to Tim Winton LT 2.5 Hours

Tuesday

Start Time Event Location Duration
11am Wild about Wildflowers Blue Craft Cube – Lower Henderson 3 hours
12pm Crafternoon: Visible Mending Makerspace, Library, Bldg 105 Level 4 2 hours
2pm Introduction to NVivo – Part 1

(Registrations Essential)

Library, Building 105 1.5 hours
2pm Cover Letters

(Registrations Essential)

Building 300 – Life Sciences 1.5 hours
5pm Trivia Tuesday at The Tav! Curtin Tavern 2 hours

Wednesday

Start Time Event Location Duration
12pm Free Yoga Curtin Stadium Building 111 – The Dome 1 hour
12pm Guild Games  Lower Henderson Court 2 hours
12pm Developing Your Career Portfolio – Business Internship Unit

(Registrations Essential) 

Curtin Business School – Building 407 1.5 hours
12pm Critical Reading

(Registrations Essential)

Library, Building 105 1.5 hours
12:30pm Endnote Online

(Registrations Essential)

Library, Building 105 1 hour
2pm Writing Reports

(Registrations Essential)

Library, Building 105 1.5 hours
3pm Boost Your Professionalism

(Registrations Essential)

Building 211 – Aboriginal Studies 1.5 hours
5pm Games Night Curtin Tavern 2 hours

Thursday

Start Time Event Location Duration
9:30am Writing Essays

(Registrations Essential)

Library, Building 105 1.5 hours
11am Writing Reports

(Registrations Essential)

Library, Building 105 1.5 hours

Friday

Start Time Event Location Duration
9am E-waste Recycling Collection Day PH2 Carpark – Near Building 125 All day
12pm Chinese Mid Autumn Festival The Creative Quarter 2 hours