Skip to main content

What’s On – Week Eight

Posted on

This week at Curtin, learn how to utilise feedback, manage stress and anxiety, create social impact and make the most of LinkedIn. There is also an array of Curtin Club events taking place for you to enjoy! Explore everything that’s on offer for Week 8 below.

Event details

Check out the schedule below for what’s happening during week eight on the Perth Campus.

Date
Monday 21 September to Friday 25 September
Venue
Perth Campus maps
Cost
Free to Curtin students
Two female students smiling

Monday

Start Time Event Location Duration
10am Guild Election Voting Week  Club HQ, Building 106B 6 hours
12pm Time Management (Registrations Essential) Online 1.5 hours
12pm Curtin Marketing Association AGM School of Marketing
Boardroom, Building 408
1.5 hours
4:30pm

Feedback Masterclass 2020 – Research and Study Skills Series @ CGSB (Registrations Essential)

Curtin Graduate School Of Business, Room 206 1 hour

Tuesday

Start Time Event Location Duration
7am Curtin GSB Toastmasters Club Curtin Graduate School Of Business 1.5 hours
10am Image Remix: Digital Collage (Registrations Essential) Online 1.5 hours
11:30am Writing Essays (Registrations Essential) T.L Robinson Library, Building 105 1.5 hours
12pm Tap into your customer’s emotions using science workshop (Registrations Essential) Curtin St Georges Terrace 1 hour
12pm Stress & Anxiety: A New Approach -Lunchtime Life Skills Webinar (Registrations Essential) Online 1 hour
2pm Getting Started with Endnote (Registrations Essential) Online 1.5 hours
4pm

Game Changers 2020: Conflict Management (Registrations Essential)

Life Sciences, Building 300 2 hours
5pm Trivia Night At The TAV  The TAV 2 hours

Wednesday

Start Time Event Location Duration
12pm

FBL Lunch & Learn: Creating Social Impact (Registrations Essential)

Online 1 hour
12:30pm Wrestling with APA referencing: Tables and Figures (Registrations Essential) Online 1.5 hours
12:30pm Wrestling with Chiacago referencing: Tables and Figures (Registrations Essential) Online 1.5 hours
2pm Staying motivated and on track online (Registrations Essential) Online 1.5 hours

Thursday

Start Time Event Location Duration
9am Working collaboratively with Endnote (Registrations Essential) Online 1.5 hours
10am 3D models: part one: becoming familiar with the software (Registrations Essential) Online 1.5 hours
2pm

Construction Management – Tips for finding work experience (Registrations Essential)

Online 1 hour
3:30pm

Making the most of LinkedIn (Registrations Essential)

Online 1 hour
7pm PR in Fashion 2020 (Tickets Essential) Vin & Flower Northbridge 3 hours
8pm Curtin Women’s Department Ice Skating (Tickets Essential) Cockburn Ice Arena 2 hours

 Friday

Start Time Event Location Duration
10am Paraphrasing and Avoiding Plagiarism (Registrations Essential) T.L Robinson Library, Building 105 1.5 hours
1:30pm Oral Presentations (plus Powerpoint!) (Registrations Essential) Online 2 hours
4pm Curtin Writers Club AGM The TAV 2 hours